tastatura pian

Pianina Forster de vanzare 1500 Euro usor negociabil. Corzi incrucisate, acordata, 2 pedale, suporti de lumanari ...

Click aici pentru mai multe detalii

Relama Top

Îmi doresc să cânt mai mult !

Data publicarii: 20-09-2016 23:03:21 | Numele de contact: Sebastian | Localitatea: Constanța | 447 de afisari |

Bună ziua ! Mă numesc Sebastian, sunt din Constanța, sunt elev la Colegiul Național de Arte "Regina Maria" din Constanța şi îmi doresc să pot studia mai mult la pian. Nu îmi permit să îmi cumpăr unul nici chiar la mâna a doua. Părinții mei întotdeauna îmi spuneau să mă mulțumesc cu puținul pe care îl am. Eu am apreciat asta întotdeauna la părinții mei şi nu le-am cerut niciodată mai mult din cât mi-au putut oferi. Încă din clasa a 7-a îmi tot strâng bani pentru facultate şi nu m-am gândit niciodată să iau măcar un leu de acolo pentru un pachet de gume. Îmi place să studiez foarte mult, să simt muzica în cele mai amănunțite forme ale ei. Îmi place să simt cum în adâncul sufletului mă cuprinde o căldură parcă de neimaginat. Ştiu că nu sunt singurul al cărui familie stă destul de prost la partea financiară, însă eu îmi bat capul singur de foarte multă vreme. Mama a încercat să facă de foarte multe ori împrumut la bancă pentru a-mi îndeplini mie visul sfâşietor, doar să mă vadă că sunt fericit, dar toți au refuzat-o pentru faptul că nu vede deloc. Tata a murit acum un an şi doar muzica mă mai poate face să uit prin câte am trecut.

Aş vrea să îmi văd familia fericită, să ajung acasă cu zâmbetul pe față şi să-i spun mamei că o iubesc şi că mi-am îndeplinit visul. Aş vrea să o pot face fericită, să o văd iar zâmbind. "Dacă vrei să faci un bine, fă din inimă, nu aştepta nimic înapoi"

Acestea sunt cuvintele pe care mama mi le adresa în momentul când îi întindeam unui cerşetor bani. Dacă ai o inimă mare şi vrei să faci bine unei familii, te rog, sună !

Mulțumesc din suflet !| Raporteaza abuz sau Spam

Contact Sebastian: Îmi doresc să cânt mai mult !

Telefon: 0737412981

*

*

*


captcha

Trimite-mi un email cu link-uri pentru a accesa si modifica anuntul